Middal

Shërbime Imobiliare, Gjeodezike dhe Kadastrale, Konsulencë për pasuritë e paluajtshme

Prona Me Qera

Apartamente, vila, hotele, ambiente te ndryshme biznesi

Prona Ne Shitje

Apartamente, vila, hotele, ambiente biznesi, toke

Prona të Përzgjedhura

Pse Middal është Zgjedhja Perfekte!

01.

Shtrirje e gjere

Rrjeti më i madh në sektorin e pasurive të paluajtshme

02.

Siguri dhe besueshmeri

Blini prona me dokumentacion te rregullt

03.

Shpejtesi

Blini apo shisni pronen tuaj me shpejt se kudo

Keni per te shitur apo blere?

Middal ju ofron mundesine te shisni apo te blini pronen tuaj me shpejt se kudo!


Zbulo cfare kemi per te ofruar

Ne qofte se jeni ne treg per nje apartament, nje shtepi pushimi, nje biznes, apo toka ne i kemi te gjitha mundesit per tju ndihmuar.

Prona ne Shitje

Zgjidhni ndermjet pronave me te mira qe ne ju sjellim

Prona Me Qera

Qytetet ku ne ofrojm prona

Agjentet Tane

Agent , Middal

Compare listings

Compare